LEHDISTÖTIEDOTTEET     
Riikinruotsin salat ymmärrettäväksi ruotsinsuomalaisen opettajan johdolla
RÄÄTÄLÖITY KIELTEN OPETUS
PALAUTTAA TEHOKKAASTI KIELITAIDON
Kouluvuosina opittu kielitaito ruostuu vauhdilla ilman jatkuvaa harjoittamista. Liike-elämän nopeasti muuttuvat tilanteet tuovat yhä useammin eteen kansainvälisiä tehtäviä, joissa asiakkaan oman kielen käyttö ja puhuminen tuovat suomalaisyritykselle kilpailuedun. Kielitaidon ohella on syytä tutustua yhteistyökumppanin kulttuuriin, jossa jo niinkin lähellä kuin Ruotsissa on huomattavia eroja esimerkiksi neuvottelutilanteissa.

”Opiskelijan kielitaito aktivoidaan kunkin yrityksen tarpeisiin suunnitellulla opetusohjelmalla, jonka tavoitteena on vaikkapa kehittää osallistujan kykyä osallistua aktiivisesti ja tehokkaasti muodolliseen ja epämuodolliseen kokoukseen. Neuvotteluissa on aivan oma kokouskielensä, ja oman mielipiteen esittämistyylikin vaihtelee suurestikin esimerkiksi suomalaisen, ruotsalaisen ja englantilaisen liike-tapaamisen välillä. Kielitaidon kohentuessa kasvaa myös vieraskielisen kumppanin kulttuurin ymmärtäminen”, kertoo Kielitaito Mirakelin ruotsinsuomalainen opettaja Heini Utriainen.

Utriainen on työskennellyt Ruotsin radiossa mm. toimittajana ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus aikuiskoulutuksesta. Hän on opiskellut syntymämaassaan Ruotsissa ruotsin opettajaksi ja täydentänyt opintojaan Lontoossa englannin kielen ja taloustieteen parissa.

Kielitaito Mirakelin toimintatapaan kuuluu asiakkaalle tehtävä tarvekartoitus ja lähtötestaus. Opetus tapahtuu asiakasyrityksen omissa tiloissa ja ennen sopimusta on mahdollisuus koetuntiin. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluvat talous- ja liike-elämän, pankki-, vakuutus- ja sairaanhoitoalan sekä tekniikan ja palvelualan kielikoulutus.

  Kielitaito Mirakel tarjoaa liike-elämän tarkoituksiin räätälöityjä ruotsin ja englannin kielen käännös- ja opetuspalveluita. Mirakelin oppimiseen kannustava, vuorovaikutteinen yksityis-, ryhmä- ja intensiiviopetus aktivoi opiskelijan kielitaidon monipuolisten ja mielekkäiden, työelämää tarpeisiin sopivien harjoitusten avulla. Kielitaito Mirakel on energinen ja laatutietoinen yritys, jonka henkilöstö kuuntelee asiakkaiden tarpeita ja tarjoaa niihin järkevintä ja sopivinta kielellistä opetusta. Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat mm. L´oreal Finland Oy, Scribona Distribution Oy, Alko Oy Ab, Vihannespörssi Oy, Johnson & Johnson Finland Oy.


InfoPalvelutPressAsiakkaammeYhteystiedotPalauteAlkuun